Fasma
[[you need flash player]] [[click here]]
Avižų sausainiukai su razinomis

Ingredientai:

2 stiklinių avižių dribsnių
3 stiklinių kviečių miltų
2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių
1 stiklinės rudojo cukraus
1 arbatinio šaukštelis sodos
200 g atšaldyto smulkinto sviesto
1 apelsino žievelės
1 stiklinės riebaus pieno
2/3 stiklinės besėklių razinų
 

Avižų sausainiukai su razinomis

Gaminimo laikas:

Gaminimo laikas:

25 min. Porcijų kiekis:

Porcijų kiekis:

12-16 sausainukų Vertinimas
Vertinimas: 4

Gaminimas:

Į didelį dubenį suberkite miltus, 0,5 stiklinės rudojo cukraus, sodos. Šaltą gabaliukais supjaustytą sviestą įmaišykite į sausus produktus ir maišykite kol gausite vientisą masę. Į gautą masę įmaišykite avižų dribsnius ir apelsino žieveles, pieną ir besėkles razinas.

Iš gautos masės padarykite trikampiukus ar kitokios formos sausainiukus ir kepkite  12-15 minučių , 180 laipsnių orkaitėje.